Rušio saobraćajne znakove pored puta, policija ga uhapsila na licu mjesta

Lišeno slobode lice zbog krivičnog djela „Ugrožavanje javnog saobraćaja opasnom radnjom ili sredstvom“, naslov je pristiglog saopštenja za javnost iz Policijske uprave Zvornik. Radi se o nesvakidašnjem krivičnom djelu koje je počinalac napravio rušeći i uništavajući saobraćajne znakove na magistralnom putu Šekovići – Vlasenica. Pročitajte šta su saopštili iz Policijske uprave Zvornik:

Rušio saobraćajne znakove pored puta, policija ga uhapsila na licu mjesta
FOTO: Arhiv-Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Šekovići, zatekli su na mjestu izvršenja krivičnog djela, lice inicijala S.B. (2001) iz Šekovića, koje su lišili slobode zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Ugrožavanje javnog saobraćaja opasnom radnjom ili sredstvom“.

Naime, Policijskoj stanici Šekovići, 30.05.2019. godine oko 23,00 časa, prijavljeno je da na regionalnom putu Šekovići-Tišča, nepoznato lice uništava saobraćajne znakove. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Šekovići koji su u roku od 15 minuta pronašli lice S.B. koje je brzom i efikasnom reakcijom policijskih službenika spriječeno
u daljem činjenju nedozvoljenih radnji.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, slijedi podnošenje izvještaja za počinjeno krivično djelo, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

(Zvornicki.ba)

Podijelite nas :