Zdravstveno stanje Sinana Sakića je danas mnogo bolje.

Zdravstveno stanje Sinana Sakića je danas mnogo bolje. Folk pevač, koji se nalazi u Kliničkom centru u Tuzli zbog hepatične encefalopatije, više nije na odeljenju intenzivne nege Kako su nas obavijestili prijatelji porodice Sakić, popularni pevač i legenda orijentalne muzike iz intenzivne nege prebačen je u sobu. A kako bi se obezbedio njegov potpuni mir koji mu je preko potreban i zaštitila pevačeva privatnost ispred vrata stoji obezbeđenje. Kako je Sabina Sakić kazala svojim bliskim prijateljima, njen suprug je čak ustajao, ne puno, ali sasvim dovoljno za stanje u kakvom je on sada. Naravno, kako su i očekivali, oporavak teče sporo, ali bitno je da je stanje zadovoljavajuće te da se Sinan oseća mnogo bolje nego što je bilo juče.

Folk pevač, koji se nalazi u Kliničkom centru u Tuzli zbog hepatične encefalopatije (hronična upala jetre), više nije na odjeljenju intenzivne njege.

Kako su javnost obavijestili prijatelji porodice Sakić, popularni pjevač i legenda orijentalne muzike iz intenzivne njege prebačen je u sobu. A kako bi se obezbedio njegov potpuni mir koji mu je preko potreban i zaštitila pjevačeva privatnost ispred vrata stoji obezbeđenje.
Kako je Sabina Sakić kazala svojim bliskim prijateljima, njen suprug je čak ustajao, ne puno, ali sasvim dovoljno za stanje u kakvom je on sada.

Naravno, kako su i očekivali, oporavak teče sporo, ali bitno je da je stanje zadovoljavajuće te da se Sinan oseća mnogo bolje nego što je bilo ranije.

Prema posljednjim informacijama u medijima, Sinanu Sakiću su neophodne veće količine krvi, supruga ovog popularnog pjevača zamolila je sve one koji žele pomoći u darivanju krvi da se jave u tuzlansku bolnicu Gradina.

Informacije o potrebama za krvlju još uvijek nisu zvanično potvrđene.

(Loznicainfo)