Stefan Tešić iz škole “Petar Kočić” Kozluk, najbolji na takmičenju u izradi edukativnih video-klipova o zaštiti u saobraćaju

Pedagoski zavod RS-a u saradnji sa Redakcijom”Saobraćaj i mi”, Agencijom za bezbjednost saobraćaja i Auto -moto savezom RS-a je 17.oktobra 2019.godine raspisao konkurs na temu “Saobracaj u očima djece”. Nagradu za najbolji video – klip osvojio je Stefan Tešić, učenik Javne ustanove Osnovna škola “Petar Kočić” Kozluk, prema riječima profesora u Kozluku, na Stefana su u školi svi ponosni, a posebno njegova nastavnica mentor Dragoslava Milošević.

Stefan Tešić iz škole "Petar Kočić" Kozluk najbolji na takmičenju u izradi edukativnih video-klipova o zaštiti u saobraćaju
arhiv

Planirana je dodjela nagrade za najbolje na ovom konkursu, a to će se održati 20.02.2020.godine u Narodnom pozorištu Republike Srpske, sa početkom u 20 h. Dodjela nagrada održat će se u sklopu manifestacije  “Izbor automobila godine”.

Stručna komisija izvršila je odabir nagradjenih u dvije kategorije. Pravo učešća imali su svi učenici koji su svoje radove dostavili prema pravilima Javnog poziva do 27.decembra 2019.godine. Nagrade su dodijeljene:

KATEGORIJA UČENIKA
1. za najbolju fotografiju
2. za najbolji video-klip
KATEGORIJA šKOLA I NASTAVNIKA
3. za škole sa najvecim brojem prikupljenih i poslatih kvalitetnih učenickih fotografija i video-klipova
4. za nastavnika – mentora učenika

Radovi nagrađenih učenika objavit će se nakon uručenja nagrada najboljim. Profesorica Dragoslava Milošević koja je Tešiću prilikom izrade video-klipa bila mentor, ponosna je na svog učenika i kaže:

Naš učenik Stefan Tešić je nastavio dobru praksu škole u Kozluku, a to je redovno osvajanje nagrada na takmičenjima koje organizuje Pedagoški zavod. Svi u školi smo ponosni na našeg Stefana, ali i sve naše učenike u obrazovnom procesu jer oni svojim radom, disciplinom i učenjem doprinose da radni ambijent u našoj školi bude na visokom nivou, što rezultira i odličnim rezultatima, rekla je Milošević.

(Zvornicki.ba)

Podijelite nas :