Friday, May 29#OSTANIKUĆI I © ZVORNIČKI.BA

Svetozar Mihajlović povrijedio policajca prilikom pokušaja bijega od bijeljinske policije


Prati novosti i na fejsbuku!

Policijska uprava Bijeljina reagovala je danas na navode Svetozara Mihajlovića u medijima da su policijski službenici neprofesionalno postupali prema njemu, ističući da je zakon isti prema svim građanima i da se prema svima isto primjenjuje. Iako je Svetozar Mihajlović imao bogatu političku karijeru zbog koje je u senatu RS aktivan član, to nije bilo dovoljno da se izbjegne veliki skandal sa policijskim službenicima.

Svetozar Mihajlović povrijedio policajca prilikom pokušaja bijega od bijeljinske policije
Pripadnici policije su 15. avgusta u 14.00 časova, prilikom redovne kontrole vozila u Majevičkoj ulici u Bijeljini, zaustavili i kontrolisali automobil “škoda” kojim je upravljao Mihajlović i uočeno je da ne koristi sigurnosni pojas.

U saopštenju policije se navodi da je prilikom uručenja prekršajnog naloga Mihajlović odbio da ga primi, zatvorio je prozor i samovoljno startovao automobil, pri čemu je povrijeđen policajac.

Patrola policije krenula je za vozilom i zaustavila ga u Ulici Svetog Save gdje je Mihajlović lišen slobode zbog nepostupanja po naređenju ovlaštenih službenih lica.

Iz Policijske uprave Bijeljina navode da su, prilikom lišavanja slobode, Mihajloviću saopšteni razlozi i predočena prava lica lišenog slobode, te da je on odbio svaki vid saradnje sa policijskim službenicima.

Mihajlović je zadržan u službenim prostorijama Policijske uprave Bijeljina oko jedan čas, nakon čega je pušten.

“Napominjemo da policija postupa po zakonima i propisima, a ukoliko su građani nezadovoljni radom policije svoje nezadovoljstvo mogu iskazati usmenim ili pismenim putem Inspektoratu za unutrašnju kontrolu”, navodi se u saopštenju.

(Infobijeljina)

Podijelite nas :

loading...