Teško pijan automobilom udario u ogradu firme, pobjegao sa mjesta događaja i onda sletio u kanal

U Milićima je uhapšen vozač koji je za jednu noć počinio više prekršaja nego što prosječan vozač napravi za deset godina. Iako u teško alkoholisanom stanju uhapšeno lice je sjelo za volan, automobilom udarilo i oštetilo ogradu dvorišta privatne kompanije. Nakon toga pobjegao je s lica mjesta, ali je ne tako daleko od mjesta događaja sletio s puta. Policijskim službenicima je preostalo samo da ga uhite nakon izlaska na mjesto događaja. Iz Policijske uprave Zvornik su o ovom događaju saopštili:

Teško pijan automobilom udario u ogradu firme, pobjegao sa mjesta događaja i onda sletio u kanal
FOTO: Arhiv-Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Milići, lišili su slobode lice D.L. (1979) iz Milića, koje se sumnjiči da je izazvalo saobraćajnu nezgodu, prilikom čega je počinilo više prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja, upravljajući vozilom u alkoholisanom stanju.

Naime, Policijskoj stanici Milići, 21.01.2019. godine oko 22,50 časova, prijavljeno je da je u mjestu Lukić Polje, opština Milići, nepoznato lice, upravljajući putničkim automobilom marke „Mercedes”, oštetilo zaštitnu ogradu preduzeća iz Milića, nakon čega se udaljilo sa lica jesta, da bi ubrzo potom, sletilo sa regionalnog puta Milići-Zeleni Jadar, u mjestu Lukić Polje.

Po prijavi su postupili policijski službenici PS Milići, koji su izvršili alkotestiranje lica D.L. prilikom čega je kod istog utvrđeno 1,32 g/kg alkohola u organizmu. Tom prilikom, utvrđeno je da je isto lice, neposredno prije saobraćajne nezgode, počinilo i druge prekršaje iz oblasti bezbjednosti saobraćaja upravljajući putničkim automobilom.

Zbog bojazni da bi lice moglo nastaviti sa činjenjem prekršaja, isto je lišeno slobode od strane policijskih službenika.
Prema osumnjičenom licu slijede zakonom propisane mjere i radnje zbog počinjenih prekršaja.

(Zvornicki.ba)

Pročitaj i ovo...
Loading...