Trenerke i slatkiši za polaznike škole fudbala FK “Guber” Srebrenica

Humanitarna organizacija “Help others” iz Salzburga koju predvodi Dževad Islamović iz Jusića kod Zvornika ove sedmice donirala je 60 pari trenerki i slatkiše za polaznike u  Škola fudbala”Guber”u Srebrenici. Iz ove organizacije o akciji pomoći za mališane polaznike škole fudbala FK “Guber” u Srebrenici su saopštili:

Trenerke i slatkiši za polaznike škole fudbala FK "Guber" Srebrenica

loading...

Školu fudbala „Guber“ iz Srebrenice pohađa 60 polaznika različitih uzrasta iz Bratunca i Srebrenice.  Nastupali su na različitim turnirima gdje su ostvarivali veoma zapažene rezultate. Kao i većina klubova u našoj državi nemaju stalni izvor finansiranja.

Trenerke i slatkiši za polaznike škole fudbala FK "Guber" SrebrenicaSaznavši za ovaj klub, da uprkos teškoj situaciji ostvaruju veoma dobre rezultate, naša organizacija je odlučila da im pomogne u njihovom radu.  Tim povodom posjetili smo školu fudbala „Guber“, gdje smo im u sali Prve osnovne škole u Srebrenici uručili 60 pari trenerki. Za sve mališane smo također obezbjedili i slatkiše. Ovo je još jedan u nizu projekata naše organizacije kojim pomažemo naše mališane kao i sportska udruženja u našoj državi.

Ukoliko i Vi želite da učestvujete u ovakvim i sličnim projektima možete to učiniti uplatom na neki od računa naše organizacije.

loading...

U koliko zelite podrzati nas rad to mozet učiniti uplatom na račune organizacije.

H.O. “Help others” Salzburg

ÌBAN: AT97 3500 0000 2602 9389
BIC: RVSAAT2S
RAIFFEISENVERBAND SALZBURG

ili uplatom na paypal račun

https://paypal.me/helpothers1

Navedeno je iz organizacije Help-others Salzburg.

(Help-others)

Podijelite nas :

loading...