Tuča u prostorijama Fudbalskog saveza RS, policija uhapsila jedno lice

0
Tuča u prostorijama Fudbalskog saveza RS, policija uhapsila jedno lice

Policija Republike Srpske danas je u Banjoj Luci uhapsila jednu osobu zbog tuče u prostorijama Fudbalskog saveza Republike Srpske.

fsrs savez1

– Policijski službenici PU Banja Luka postupili su po prijavi i uhapsili jednu osobu. Preduzimaju se mjere i radnje sa ciljem utvrđivanja činjeničnog stanja i kvalifikacije krivičnog djela – navedeno je iz PU Banja Luka.

O ovom incidentu danas je za Mondo.ba govorio i predsjednik FSRS Mile Kovačević, a njegova izjava otkriva i učesnike u incidentu zbog kojeg je morala intervenisati policija. Naime, fudbalski radnici u RS-u, predvođeni predsjednikom Borca Vicom Zeljkovićem, inače sestrićem člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika, nastoji smijeniti aktueltnog predsjednika FSRS sa te funkcije.

– U toj pravnoj utakmici, pobijedit će stručniji, pametniji i sposobniji, tu nema nikakvih problema. Ali, pogledajte te “nosioce promjena”, čiji je predstavnik Novak Damjanović u prostorijama Saveza napao fizički generalnog sekretara Gorana Ćejića. Policija ga uhapsila i odvela! Što o tome ne pričate, da ti što donose promjene, rade i takve stvari – kazao je Kovačević.

(Avaz)

VIŠE SA WEBA

loading...

VIŠE SA WEBA

loading...