U Loznici uhapšeni jer su krali šine od pruge, a kasnije policija uhapsila bjegunca u centru grada

U Loznici je prethodne sedmice bilo jako zanimljivo. Prvo je policija saopštila da je uhapsila dvojicu muškaraca koji su pokušavali da ukradu šine od pruge. Za kraj radne sedmice saopšteno je da su loznički policajci uhapsili bjegunca koji se traži pune dvije godine. Bjegunac se skrivao u strogom centru Loznice. U nastavku tekstovi o navedenim događajima portala infolo.rs.

U Loznici uhapšeni jer su krali šine od pruge, a kasnije policija uhapsila bjegunca u centru grada

Šabačka policija podneće krivične prijave protiv dvojice muškaraca koji su pokušali da ukradu metalne delove šina sa pruge Loznica – Mali Zvornik koja se više ne koristi za železnički saobraćaj, saopšteno je danas.

Lozničani stari 48 i 49 godina su uz pomoć alata isekli i pokušali da ukradu 23 komada šina dužine više od dva metra.

Ukradeni predmeti su vraćeni nadležnom preduzeću, a protiv dvojice Lozničana biće podneta krivična prijava za pokušaj krađe.

Policija u Loznici uhapsila je u petak uveče M. P. (48), za kojim je raspisana poternica jer je pravosnažno osuđen na dvogodišnju robiju zbog teške krađe. Bežao od policije dve godine.
Takođe, čeka ga i trogodišnja robija zbog još jednog krivičnog dela na štetu jednog biznismena iz Loznice, javljaju „Večernje novosti“.

Uhapšeni je, kako saznaje dnevnik, bio u bekstvu više od dve godine, a policajci su ga locirali i pronašli u strogom centru grada, u soliteru iznad nekadašnje „Gradske kafane“.

M. P. se nije opirao policiji prilikom hapšenja i posle uobičajene procedure odveden je na izdržavanje kazne u KPD Sremska Mitrovica.

On je kao pomagač osuđen na dve godine robije pošto je opljačkao jednog građanina i uzeo oko 50.000 evra.

(infolo.rs)

Pročitaj i ovo...
Loading...