Thursday, June 4#OSTANIKUĆI I © ZVORNIČKI.BA

U Šekovićima pokušaj ubistva Slobodana Vasiljevića koji je javnosti poznat od ranije zbog kritika na račun Rajka Dukića


Prati novosti i na fejsbuku!

Policija je uhapsila četvoricu mladića osumnjičenih za pokušaj ubistva Slobodana Vasiljevića iz Vlasenice. Slobodan Vasiljević je od ranije široj javnosti poznat kao opozicioni glas u Milićima i žestoki kritičar Rajka Dukića. Dukić se prema pisanjima blogera Nebojše Vukanovića ogradio od ovog slučaja i naveo da će radnici kompanije “Boksit” koji su među uhapšenima biti otpušteni momentalno iz ove kompanije. Prema nezvaničnim informacijama jedan od uhapšenih napadača je vozač u kompaniji “Boksit”.

U Šekovićima pokušaj ubistva Slobodana Vasiljevića koji je javnosti poznat od ranije zbog kritika na račun Rajka Dukića

Srpskainfo saznaje da su uhapšeni Stevan G. (26), Miljan M. (33), Stefan R. (26) i Nebojša P. (28).

Vasiljević je presretnut oko ponoći i pretučen metalnim šipkama po glavi i tijelu. Zadobio je teške tjelesne povrede u vidu preloma lobanje.

Iz Policijske uprave Zvornik saopšteno je da se osumnjičeni terete za pokušaj ubistva Slobodana Vasiljevića, a na portal Zvornicki.ba je pristiglo saopštenje sljedećeg sadržaja:

– Policijski službenici Policijske uprave Zvornik, identifikovali su i lišili slobode lica inicijala S.G. (1993), M.M. (1986), S.R. (1993) i N.P. (1991), zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo „Ubistvo“ u pokušaju, na štetu lica inicijala S.V. iz Banja Luke.

Naime, Policijskoj stanici Šekovići, 02.06.2019. godine oko 00,05 časova, prijavljeno je da su u Šekovićima, nepoznata lica fizički napala oštećenog, koji je tom prilikom zadobio tjelesne povrede, nakon čega su se udaljila sa lica mjesta. Povrijeđeni je prevezen u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik, odakle je upućen na Univerzitetski klinički centar Tuzla na dalje zbrinjavanje.

Preduzimajući operativne i istražne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja krivičnog djela i pronalaska počinilaca, policijski službenici su isti dan lišili slobode četiri lica koje se dovode u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela.
U toku je kriminalistička obrada nad osumnjičenim licima, a sve dalje aktivnosti preduzimaju se pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik. Vasiljević trenutno ima prebivalište u Banjaluci.

(Zvornicki.ba/srpskainfo)

Podijelite nas :

loading...