U Šekovićima prijava devetnaestogodišnjaku za silovanje nekadašnje učenice generacije

Nakon dugo vremena na području Policijske uprave Zvornik dogodio se slučaj silovanja i to na području Šekovića. Događaj se dogodio u večernjim časovima 29.aprila u jednom od lokalnih kafića. Iz Polciijske uprave Zvornik su o slučaju silovanja saopštili:

U Šekovićima prijava devetnaestogodišnjaku za silovanje nekadašnje učenice generacije

Policijski službenici Policijske stanice Šekovići, lišili su slobode lice M.M. (2000) iz Šekovića, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Silovanje“. Naime, Policijskoj stanici Šekovići, 29.04.2019. godine oko 22,50 časova, prijavljeno je da je na području Šekovića, lice M.M. izvršilo silovanje nad oštećenom.

Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske uprave Zvornik koji su izvršili uviđaj. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Policijski službenici nastavljaju sa preduzimanjem mjera i radnji u cilju kompletiranja i dokumentovanja predmeta, a sve dalje aktivnosti sprovodiće se pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik

Prema nezvaničnim informacijama, nasilnik je ušao za žrtvom u toalet u kafiću “Elit” u Šekovićima, zaključao vrata i pretukao je. Zatim je nagurao toalet papir u usta B.S. i silovao je. Za silovanu djevojku tvrde da je bila đak generacije, a danas uzoran student i da je dijete bez oca, prenio je RTV BN.

(Zvornicki..ba/rtvbn)

Pročitaj i ovo...
Loading...