U sudaru kod motela “Novak” povrede zadobio 26-godišnji zvornički taksista (FOTO)

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela,  dva narušavanja javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode, od kojih je jedna sa posljedicama po lica. Saobračajna nezgoda u kojoj je povrede zadobio 26-godišnjak iz Zvornika dogodila se nedaleko od motela “Novak” u Karakaju. Iz Policijske uprave Zvornik su o ovoj saobraćajnoj nezgodi saopštili:

U sudaru kod motela "Novak" povrede zadobio 26-godišnji zvornički taksista (FOTO)
FOTO: Stevan Lazić

Na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina, u mjestu Karakaj, grad Zvornik, 13.05.2019. godine oko 13,30 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali S.J. (1993) iz Zvornika, koji je upravljao putničkim automobilom marke „Škoda“ i D.G. (1998) iz Zvornika, koji je upravljao putničkim automobilom marke „Renault“.

U sudaru kod motela "Novak" povrede zadobio 26-godišnji zvornički taksista (FOTO)
FOTO: Stevan Lazić

U ovoj saobraćajnoj nezgodi, učesnik S.J. je zadobio tjelesne povrede koje su konstatovane u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik. Uviđaj na mjestu saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prema nezvaničnim informacijam povrede u predijelu vrata je zadobio mladi ugledni zvornički taksista koji je upravljao automobilom marke “Škoda”.

(Zvornicki.ba)

Pročitaj i ovo...
Loading...