Monday, June 1#OSTANIKUĆI I © ZVORNIČKI.BA

U sudaru u Pađinama povrede zadobio 63-godišnjak iz Lokanja


Prati novosti i na fejsbuku!

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela i jedna saobraćajna nezgoda sa posljedicama po lica. Saobraćajna nezgoda dogodila se u mjestu Pađine, a prema informacijama sa lica mjesta povrede je zadobio 63-godišnji stanovnik Lokanja. Iz Policijske uprave Zvornik su o ovoj saobraćajnoj nezgodi saopštili:

U sudaru u Pađinama povrede zadobio 63-godišnjak iz Lokanja
FOTO: Arhiv-Ilustracija

Na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina, u mjestu Pađine, grad Zvornik, 20.05.2019. godine oko 20,40 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali N.S. (1956) iz Zvornika, koji je upravljao putničkim automobilom marke „Suzuki“ i S.S. (1997) iz Zvornika, koji je upravljao putničkim automobilom marke „VW Polo“.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi, učesnik N.S. je zadobio tjelesne povrede i isti je prevezen u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik, odakle je upućen u Univerzitetski klinički centar Tuzla na dalje zbrinjavanje.

Uviđaj na mjestu saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Saobraćaj je sinoć bio obustavljen, a potom se još dugo otežano odvijao. Pored zadobijenih povreda po lice N.S. iz Lokanja kod Zvornika, pričinjena je i velika materijalna šteta.

Iz Policijske uprave Zvornik apeluju na sve učesnike u saobraćaju da vožnju prilagode uslovima na putu.

(Zvornicki.ba)

Podijelite nas :

loading...