Uhapšen kradljivac koji je obijao pomoćne objekte širom Bratunca

Lišeno slobode lice koje je osumnjičeno da je u prethodnom periodu počinilo više krivičnih djela protiv imovine, naslov je pristiglog saopštenja iz Policijske uprave Zvornik. Saopštenje prenosimo u potpunosti:

Uhapšen kradljivac koji je obijao pomoćne objekte širom Bratunca
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac, lišili su slobode lice inicijala S.M. (1999) iz Bratunca, zbog postajanja osnova sumnje da je počinilo više krivičnih djela protiv imovine. Naime, navedeno lice se sumnjiči da je u prethodnom periodu, na području Bratunca, počinilo tri krivična djela „Teška krađa“ i jedno krivično djelo „Krađa“, na štetu fizičkih lica. Tokom kriminalističke obrade, utvrđeno je da je pomenuto lice, provaljivalo u pomoćne objekte na području Bratunca, odakle je otuđivalo sitnu stoku, pričinivši na taj način materijalnu štetu oštećenim.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, slijedi podnošenje izvještaja za počinjena krivična djela, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

(Zvornicki.ba)

Podijelite nas :