Uhapšen krijumčar koji je u automobilu vozio 15 ilegalnih migranata

Policijski službenici Policijske stanice Milići, 22.08.2019. godine, lišili su slobode lice inicijala D.M. iz Milića, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Кrijumčarenje ljudi“. Dalje se u pristiglom saopštenju iz Policijske uprave Zvornik navodi:

Uhapšen krijumčar koji je u automobilu vozio 15 ilegalnih migranata
FOTO: Ilustracija

Naime, policijski službenici PS Milići su, 22.8.2019. godine oko 00,50 časova, preduzimajući operativno-taktičke mjere i radnje iz svoje nadležnosti, u mjestu Dubnički Most, opština Milići, uočili putnički automobil u kome se nalazilo 15 lica iz Iraka i Sirije, za koja postoji sumnja da su ilegalno prešla granicu sa susjednom državom. Prilikom kontrole vozila, utvrđeno je da se lice koje je upravljalo vozilom, po uočavanju policijskih službenika, udaljilo sa lica mjesta.

Preduzimajući mjere i radnje u cilju pronalaska osumnjičenog, policijski službenici su identifikovali i lišili slobode D.M. iz Milića, koji se sumnjiči da je počinio krivično djelo „Кrijumčarenje ljudi“.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Tužilaštva BiH. Policijski službenici nastavljaju dalji rad na kompletiranju i dokumentovanju predmeta, nakon čega će nadležnom tužilaštvu biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

(Zvornicki.ba)

Pročitaj i ovo...
Loading...