Uhapšen zbog lažne prijave bombe u kafiću u Milićima

Policijski službenici Policijske stanice Milići, podnijeli su Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo, izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv lica D.M. iz Milića, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Lažno prijavljivanje krivičnog djela“.

Uhapšen zbog lažne prijave bombe u kafiću u Milićima
FOTO: Ilustracija

Naime, Policijskoj stanici Milići, 22.11.2019. godine oko 23,00 časa, prijavljeno je da je u ugostiteljskom objektu u mjestu Dubnički Most, opština Milići, postavljena eksplozivna naprava. Postupajući po zaprimljenoj prijavi, te izvršenim protivdiverzionim pregledom ugostiteljskog objekta, utvrđeno je da se radi o lažnoj prijavi.

Daljim operativnim radom i na osnovu prikupljenih informacija, u cilju rasvjetljavanja krivičnog djela i pronalaska osumnjičenog, policijski službenici su identifikovali lice D.M. koje se sumnjiči da je počinilo navedeno krivično djelo, zbog čega je nadležnom tužilaštvu podnijet izvještaj, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Iz Policijske uprave Zvornik apeluju na građane da prijavljuju svaki oblik i vid kriminala i sumnjivu aktivnost, ali da se suzdrže od lažnih prijava kao u ovom slučaju jer je namjerno lažno prijavljivanje netačnih informacija krivično dijelo koje povlači određene zakonske sankcije.

(Zvornicki.ba)

Pročitaj i ovo...
Loading...