Uhapšen zvornički bjegunac za kojim je bila raspisana centralna potjernica i pet raspisa o traganju

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik, 13.02.2020. godine, lišili su slobode lice inicijala R.G. iz Zvornika, za kojim je raspisana centralna potjernica i pet raspisa o traganju. Prema nezvaničnim informacijama, bjegunac R.G.  dobrovoljno se preda službenicima Policijske uprave u zgradi Policijske stanice Zvornik. Iz Policijske uprave Zvornik su o ovom događaju saopštili:

Uhapšen zvornički bjegunac za kojim je bila raspisana centralna potjernica i pet raspisa o traganju
FOTO: Ilustracija

Naime, R.G. je lišen slobode na osnovu raspisane centralne potjernice Osnovnog suda Banja Luka kao i raspisa o traganju Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik, Policijske stanice Vlasenica, Policijske stanice Prnjavor, Policijske stanice Laktaši i Policijske uprave Široki Brijeg, zbog krivičnih djela protiv imovine kao i krivičnog djela „Ugrožavanje javnog saobraćaja“.

U toku je kriminalistička obrada nad navedenim licem, nakon čega će policijski službenici preduzeti dalje mjere i radnje pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, saopšteno je iz Policijske uprave Zvonik.

Uhapšeno lice poznato je javnosti po ranijim događajima za koje je osumnjičen da je imao učešće. Jedan od događaja je i saobraćajna nesreća kod Meteriza u 2017.godini kada je povrijeđeno sedam osoba o čemu smo pisali ranije, a možete pročitati klikom ovdje.

Uhapšeni bjegunac se dovodi u slučaj i sa krađama na području više gradova u RS-u o čemu smo takođe pisali ranije, a možete isto pročitati klikom ovdje.

Uhapšeni bjegunac najvjerovatnije će biti sproveden u Banj Luku na dalje ispitivanje. Nije poznato gdje se uhapšeni skrivao od vremena raspisivanja potjernice za njim.

(Zvornicki.ba/Blic.rs)

 

Pročitaj i ovo...
Loading...