Ukraden autmobil u mjestu Potočari, policija brzom i efikasnom akcijom pronašla automobil i uhapsila kradljivca

Policajci iz Bratunca juče su uhapsili osumnjičenog za krađu automobila na području Potočara u Srebrenici. Brzom i efikasnom akcijom bratunačke policije, ukradeni automobil je pornađen, a kradljivac uhapšen. Prema nezvaničnim informacijama radi se o dobro poznatom licu koje je povratnik u kriminalna djela krađe automobila na području Policijske uprave Zvornik. Nije potvrđeno da li ovaj kradljivac ima veze sa krađama automobila na području Zvornika i Vlasenice u prethodnim mjesecima.

Ukraden autmobil u mjestu Potočari, policija brzom i efikasnom akcijom pronašla automobil i uhapsila kradljivca
FOTO: Ilustracija

O ovom slučaju su iz Policijske uprave Zvornik saopštili:

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac, identifikovali su i lišili slobode D.O. iz Srebrenice, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Teška krađa“.

Naime, Policijskoj stanici Srebrenica, 04.06.2019. godine oko 02,20 časova, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, otuđilo putnički automobil marke „VW Golf“, koji je bio parkiran u mjestu Potočari, opština Srebrenica.

Operativnim radom na terenu, policijski službenici su istu noć pronašli otuđeno vozilo na području Bratunca, nakon čega je ubrzo identifikovan i lišen slobode D.O. koji se sumnjiči da je otuđio pomenuto vozilo.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, slijedi podnošenje izvještaja zbog krivičnog djela „Teška krađa“.

Pročitaj i ovo...
Loading...