Saturday, May 30#OSTANIKUĆI I © ZVORNIČKI.BA

Uzeo avanas da pravi kuću, potom i za zgradu, a onda “nestao”


Prati novosti i na fejsbuku!

Bijeljinska policija dostavila je nadležnom tužilaštvu izvještaj protiv lica čiji su inicijali S.L. osumnjičenog za neovlašteno bavljenje zanimanjem u sticaju sa krivičnim djelom prevara, čime je pribavilo protivpravnu imovinsku korist od 18.800 evra, saopšteno je iz Policijske uprave /PU/ Bijeljina.

Uzeo avanas da pravi kuću, potom i za zgradu, a onda "nestao"

Prijavljeni je osumnjičen da je, bez odgovarajuće licence, zaključio ugovor o gradnji porodične kuće sa jednim licem, pri čemu se obavezao da će radove izvesti po sistemu “ključ u ruke”, te uzeo avans od 10.800 evra, ali nije izvršio obavezu.

U saopštenju se ističe da je prijavljeni kao odgovorno lice u pravnom licu, iako nije imao odgovarajuću licencu, zaključio i ugovor o izvođenju građevinskih radova sa investitorima iz Bijeljine, za šta je uze avans od 8.000 evra, a posao nije počeo.

Na ovaj način lice S.L. je, kako se navodi, investitore dovelo u zabludu lažnim prikazivanjem da će radove izvesti u dogovorenom roku, čime je pribavilo protivpravnu imovinsku korist od ukupno 18.800 evra, a investitorima u navedenom iznosu pričinilo štetu.

(infobijeljina)

Podijelite nas :

loading...