Vatrogasci juče i danas gasili tri požara u Zvorniku, vatra progutala voćnjak i pomoćni objekat u Vlasenici

Policijskoj stanici Vlasenica, 17.03.2019. godine, prijavljeno je da je u mjestu Bakići, opština Vlasenica, došlo do požara koji je zahvatio voćnjak i pomoćni objekat prijavitelja, prilikom čega se proširio na jedan dio šume.

Vatrogasci juče i danas gasili tri požara u Zvorniku, vatra progutal voćnjak i pomoćni objekat u Vlasenici
Požar Snagovo

Po prijavi su postupili policijski službenici PS Vlasenica kao i pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Vlasenica koji su lokalizovali požar, prilikom čega nije bilo povrijeđenih lica. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo. Tačan uzrok požara i visina materijalne štete biće naknadno utvrđeni – saopšteno je iz PU Zvornik.

Danas su zvornički vatrogasci intervenisali na Snagovu. O interevnciju su rekli:

Po prijemu dojave požara u 11:15h da u selu Snagovo gori šuma, naša ekipa izašla na intervenciju i pristupila gašenju istog.  U akciji gašenja požara učestvovalo je jedno vozilo i tri vatrogasca.
Požar je lokalizovan u 13:50h.
Pričinjena je materijalna šteta.

Vatrogasci juče i danas gasili tri požara u Zvorniku, vatra progutal voćnjak i pomoćni objekat u Vlasenici
Branjevo i Skočić

Proteklog dana PVJ Zvornik intervenisala je na dva požarišta.
Po dojavi oko 14:30h da u naselju Branjavo gorili nisko rastinje naša ekipa je izašla i pristupila gašenju isto. U gašenju požara učestvovala dva vatrogasca i jedno vozilo (Iveco 4×4).
Druga intervencija dogodila se u 14:45h u naselju Klačine u Skočiću. U gašenju požara učestvovala četiri vatrogasca i jedno vozilo (Mahindra).

Saopštili su iz PVJ Zvornik.

(Zvornicki.ba)

Pročitaj i ovo...
Loading...