Sunday, June 7#OSTANIKUĆI I © ZVORNIČKI.BA

Zaplijenjena manja količina heroina na području Zvornika


Prati novosti i na fejsbuku!

Nedjelja je bilo relativno mirna za policijske službenike, pa tako nisu evidentirane saobraćajne nezgode, kao i narušavanja javnog reda i mira. Zabilježena su tri kirvična djela, a jedno se dogodilo u mjestu Tršić gdje je prilikom saobraćajne kontrole policajci oduzeli materiju koaj podsjeća na heroin. Iz Policijske uprave Zvornik su o ovom slučaju saopštili:

Zaplijenjena manja količina heroina na području Zvornika
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske stanice Кozluk su, 22.3.2020. godine, preduzimajući planske aktivnosti usmjerene na sprečavanje krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, na osnovu prethodno prikupljenih operativnih saznanja, u mjestu Tršić, grad Zvornik, zaustavili putnički automobil marke „golf”, kojim je upravljalo D.P. iz Zvornika, dok se na mjestu suvozača nalazio P.J. iz Zvornika.

Izvršenom kontrolom i pregledom vozila, policijski službenici su pronašli aluminijumsku foliju u kojoj se nalazila praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu heroin.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinjeno krivično djelo „Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“, policijski službenici su navedena lica lišili slobode.

O svim okolnostima upoznat je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, a policijski službenici nastavljaju dalji rad na dokumentovanju krivičnog djela, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

(Zvornicki.ba)

Podijelite nas :

loading...