Thursday, June 4#OSTANIKUĆI I © ZVORNIČKI.BA

Zbog pokušaja ubistva Slobodana Vasiljevića u Šekovićima, uhapšeno ukupno sedam lica


Prati novosti i na fejsbuku!

Zdravstveno stanje Slobodana Vasiljevića je izuzetno teško, priključen je na aparate za vještačko disanje, potvrđeno je za Srpskainfo u Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla.

U Šekovićima pokušaj ubistva Slobodana Vasiljevića koji je javnosti poznat od ranije zbog kritika na račun Rajka Dukića

Istovremeno pripadnici Policijske uprave Zvornik i Uprave kriminalističke policije MUP RS tragaju za saučesnicima koji su učestvovali u pokušaju ubistva Vasiljevića.

Podsjetimo, policija je juče uhapsila četvoricu mladića osumnjičenih za pokušaj ubistva Slobodana Vasiljevića iz Vlasenice. Uhapšeni Stevan G. (26), Miljan M. (33), Stefan R. (26) i Nebojša P. (28).

Međutim spisak saučesnika je proširan i u toku su pretresi na više lokacija u potrazi za osumnjičenima.

Vasiljević je presretnut u subotu oko ponoći i pretučen metalnim šipkama po glavi i telu. Zadobio je teške povrede u vidu preloma lobanje. Danas je iz Policijske uprave Zvornik pristiglo novo saopštenje u kojem je potvrđeno da se broj uhapšenih zbog pokušaja ubistva povećao:

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik u saradnji sa pripadnicima Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, lišili su slobode sedam lica koja se dovode u vezu sa izvršenjem krivičnog djela „Ubistvo“ u pokušaju, koje je izvršeno na području opštine Šekovići, 02.06.2019. godine, na štetu lica S.V.

Preduzimajući aktivnosti na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, policijski službenici su izvršili pretrese na više lokacija u objektima koje koriste osumnjičeni, prilikom čega su pronađeni određeni predmeti koji će poslužiti kao dokazi u krivičnom postupku.

Nakon kriminalističke obrade, policijski službenici su lica S.G. (1993), M.M. (1986), S.R. (1993) N.P. (1991), N.O. (1981), M.K. (1972) i G.Č. (1976) uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu predali u nadležnost Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo, dok se za licem S.J. koje se takođe dovodi u vezu sa ovim krivičnim djelom, još uvijek traga, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Podijelite nas :

loading...