Zvornički džudisti kadetskog i pionirskog uzrasta osvojili pet titula prvaka BiH na državnom prvenstvu u Bihaću

Zvornički džudisti kadetskog i pionirskog uzrasta nastavljaju sa uspjesima, ovog vikenda na red je došlo državno prvenstvo BiH u Bihaću.

Zvornički džudisti kadetskog i pionirskog uzrasta osvojili pet titula prvaka BiH na državnom prvenstvu u Bihaću

Na prvenstvu BiH  za mlađe pionire i kadete koje je održano u Bihaću, džudisti Srpskog Sokola osvojili su pet zlatnih medalja. U generalnom plasmanu kadeti su 5, kadetkinje 4 u BiH, dok su pionirke zauzele drugo mjesto.

Kod kadeta i kadetkinja pojedinačno prvo mjesto su osvojile Nikolina Popović u kategoriji do 48 kilograma i Milica Jevrić do 40 kilograma. Srebrenu medalju osvojio je Marko Rosuljaš u kategoriji do 55 kilograma, dok su se bronzama okitili Nikola Grabovica (-55), Andrea Savić (-70), Vukašin Mišić (-73), Nikola Kretija (-83) i Zorica Petrović (-48).

Kod pionira i pionirki u pojedinačnoj konkurenciji prvo mjesto su osvojili Teodora Bošković u kategoriji do 52 kilograma, Jovan Novaković (-40) i Pavle Gurdeljević (-60). Srebrene medalje osvojile su Nikolina Rosuljaš (-28) i Marija Luledžija (+57). Bronzane medalje osvojili su Luka Bunijevac (-38) i Kristina Jasikovac (-57).

Takmičare na ovom prvenstvu su vodili treneri Dane Pepić, Igor Kikić, Suzana Tripković, Dragan Božović, Ognjen Pavlović i Kretija Stanimir tehnička podrška.

Takmičari koji su osvojili prva i druga mjesta idu na Balkansko Prvenstvo.

Saopštili su iz džudo klub “Srpski Soko” Zvornik.

Pročitaj i ovo...
Loading...