U Mađarskoj će se od 4. do 12. novembru , održati prvenstvo svijeta u kik boksu. Na prvenstvu će učestvovati i Zvorničanin Nikola Drobnjak, koji će se takmičiti u disciplini lou kik u kojoj je prijavljeno 16 najboljih boraca u njegovoj kategoriji, a koji se takmiče u okviru VAKO Asocijacije.

Zvornički kik bokser Nikola Drobnjak danas otputovao na Svjetsko prvenstvo u Mađarskoj
Nikola Drobnjak

Danas je Nikola krenuo put Mađarske, a od svojih sugrađana, prijatelja i navijača rastao se emotivnom porukom putem društvenih mreža:
Krenulo se na na Svetsko prvenstvo.
Uradilo se sve u ovom trenutku što se moglo. Daću sve od od sebe da u najboljem svetlu pokažem taj rad i odricanje i donesem medalju u naš grad i našu zemlju. Kliše je zahvaljivati najbližima. Hvala ljudima koji su pomogli pripremu za sve ovo: Kabinetu predsednika RS, našem gradu koji podržava, firmi Zvornik putevi. Naročita zahvalnost selektoru Zildžiću na pozivu. Kao i Isaku Memiseviću na iscrpnim treninzima. Uz sve probleme nadam se da necu razocarati. A ja znam da necu!!!

Ranije je Drobnjak izjavio za medije:

“ Pripreme sam obavio u Tuzli, a jedno vrijeme sam boravio i u Švedskoj, gdje sam imao veoma jake sparing partnere, ističe Drobnjak .On dodaje da je deset dana pred početak prvenstva imao povredu, pa sada ulaže napore da je sanira i što spremnije otputuje u Mađarsku Ovo je moja treća velika smotra i nadam se da sam spreman da osvojim neku od medalja, ističe Drobnjak.

Portal Zvornicki.ba Drobnjaku želi puno sportske sreće, zdravlja i da zaobiđu povrede našeg vrijednog sportistu.

(Zvornicki.ba)