Zvornički košarkaši slavili na Palama i osigurali opstanak u prvoligaškom društvu

Zvornički tim OKK Drina-Princip slavio je na gostovanju kod tima “Obilić” na Palama.

POBJEDA na Palama protiv ekipe Obilica.  Vec nakon 5 minuta utakmice nasa ekipa imala je dvocifrenu prednost koju je sigurno odrzavala do sredine trece deonice kada je Obilic prisao na -6 ali je nasa ekipa imala odgovor na nalet domacina i odmah vratila dvocifrenu razliku i polako privela utakmicu kraju. Ovo je bila 8 pobjeda u ovoj sezoni a 4 u poslednjih 5 kola. U sledecem kolu docekukemo ekipu Leotara iz Trebinja, sto je ujedno i zadnja utakmica pred domacom publikom.
Zvornički košarkaši su već nakon 5 minuta utakmice imali dvocifrenu prednost koju se sigurno održavala do sredine treće dionice utakmice. Tada je domaćin zaigrao angažovanije i Obilić je prišao na šest koševa razlika. Košarkaši Drine su tada imali odgovor na nalet domaćina i ubrzo vratili dvocifrenu razliku.

Utakmica je nakon toga ušla u mirnu završnicu i polako privela  kraju.

Zvornički košarkaši slavili na Palama i osigurali opstanak u prvoligaškom društvu

U sljedecem kolu Drina dočekuje ekipu Leotara iz Trebinja, sto je ujedno i zadnja utakmica pred domaćom publikom. U slučaju pobjede protiv tima Leotara zvornički košarkaši bi i teoretski osigurali opstanak, mada je on i ovako dosta izvjestan.

(Zvornicki.ba)

Pročitaj i ovo...
Loading...