Zvornički sportski entuzijasta i spisatelj Milan Đorđić priprema Enciklopediju sportskih kolektiva u RS

Sportski entuzijasta Milan Đorđić iz Donjeg Šepka, nakon izdavanja monografije o fudbalskom klubu Drina iz Zvornika, krenuo je na radu o još značajnijem poduhvatu, predstavljanju svih sportskih kolektiva Republike Srpske.

Zvornički sportski entuzijasta i spisatelj Milan Đorđić priprema Enciklopediju sportski kolektiva u RS

Prema riječima Đorđića ovaj poduhvat iziskuje puno vremena i rada, a glavni pokretač je ljubav prema sportu:

– U enciklopediji biće predstavljeni svi sportski klubovi, počev od fudbala, košarke, rukometa, odbojke i drugih sportova. U planu mi je da predstavim sve klubove pojedinačno, kako bi se na jednom mjestu okupili svi sportski kolektivi. To će predstavljati pravi almanah sporta, na jednom mjestu informisati se o svim aktivnim klubovima. Znam da je ispred mene veliki posao, uz dobru volju i rad, planiram izlazak ove enciklopedija u narednoj godini – istakao je Đorđić.

Đorđić je već objavio nekoliko knjiga, a ova će biti šesta po redu.

Zvornički sportski entuzijasta i spisatelj Milan Đorđić priprema Enciklopediju sportski kolektiva u RS
Naslovi koje je objavio Đorđić

– Prvu knjigu sam napisao o svom klubu Napretku iz Donjeg Šepka, a potom Enciklopediju fudbalskih klubova Republike Srpske, Napretku, monografiju o zvorničkoj Drini, i na kraju o fudbalskom klubu Budućnost iz Pilice, čija monografija je urađena, samo se čeka i njeno štampanje. U planu mi je i pisanje knjige o Peckoj iz Roćevića – dodao je Đorđić.

PORED FUDBALA LJUBAV I PREMA MUZICI

Đorđić je poznat i po svestranosti, a tu je i ljubav prema muzici i pjesmi o svemu tome kaže:

– Pored sporta, veliku paznju sam posvetio i prema muzici. Napisao sam nekoliko tekstova za pjevače, i u saradnji saZvornički sportski entuzijasta i spisatelj Milan Đorđić priprema Enciklopediju sportski kolektiva u RS muzičkim studijem Moderato iz Zvornika, uskoro očekujem i izlazak moje prve pjesme. Ovo je samo početak, planiram da se profesionalno posvetim pisanju tekstova za muziku – zaključio je Đorđić.

Svi oni koji žele kupiti jednu od knjiga kojima je autor mladi Đorđić to mogu uraditi narudžbom i putem društvene mreže facebook kontaktom i porukom uz KLIK OVDJE.

Svaka podrška ovom entuzijasti je dobrodošla kako bi nastavio sa izradom važnih knjiga koje će biti od istorijske važnosti. Najmanje što možete jeste da naručite i kupite neku od knjiga koje je već uradio Đorđić.

(Zvornicki.ba)

Pročitaj i ovo...
Loading...