FK Radnički Karakaj bez poraza u takmičenju područne lige Birač, prate ga Mladost, Polet i Čelopek

U 4. kolu Područne lige Birač viđeno je nekoliko zanimljivih mečeva, a derbi je odigran u Šekovićima gdje je Radnički iz Karakaja slavio minimalnu pobjedu i nastavio maksimalni učinak u prvenstvu. Nakon prva četiri kola tim iz Karakaja ne zna za poraz, a u Šekovićima su do tri boda stigli evrogolom Darka Radovića.

Jasenica je u Diviču izgubila rezultatom 5:0, ali su gledaoci mogli vidjeti mnogo kvalitetniju ekipu iz ovog zvorničkog naselja koja je u prvom poluvremenu bila ravnopravan protivnik i propustila nekoliko izglednih prilika. Fudbaleri Mladosti su u drugom poluvremenu pojačali tempo i do kraja uspjeli postići ukupno pet golova.

Borac Osmaci je neprepoznatljiv u odnosu na prethodne sezone i uspjeli su upisati još jedan visok poraz, ovaj put na gostovanju Novoj Kasabi kod ekipe Jadar. Čelopek je na domaćem terenu slavio visokim rezultatom, kao i Polet u Kravici protiv ekipe Jardana.

Rezultati: Mladost – Jasenica 5:0, Čelopek – Milići 4:1, Jadar – Borac 7:0, Šekovići – Radnički 0:1, Polet – Jardan 3:0.

Tabela: Radnički 12, Mladost, Polet, Čelopek 9, Jadar, Milići 6, Jardan, Šekovići 1, Pecka, Jasenica, Borac 0.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *