Petak veče – od 20 sati. Akustična svirka – Adnan Čelebija. Lokacija Sortie Shisha bar – Vila Nožina.

Adnana Čelebija priređuje nezaboravan provod u Sortie Shisha baru petak veče od 20 sati

Petak veče u Zvorniku biće ispunjeno akustičnom svirkom istaknutog tuzlanskog umjetnika Adnana Čelebije koji će nastupati u najboljem lokalu u gradu Sortie Shisha lounge Baru koji je smješten u Vila Nožina preko puta Zamlaz džamije.

Ko dođe pričat će, ko ne dođe žalit će. Pored akustične svirke očekuju vas i promo cijene pića, kao i uvijek ljubazno osoblje i ugodna atmosfera. Svi su dobrodošli.

Adnan Čelebija slovi za jednog od najboljih zabavljača u regiji koji nikog ne ostavlja ravnodušnim prilikom svojih nastupa. Do sada je izdao jedan promo singl koji je predstavio u svom gradu Tuzla prije četiri godine. Šta su o njemu pisali mediji prenosimo u nastavku. Pogledajte i neke od nastupa ovog vrsnog muzičara i šta vas to očekuje u petak 21.aprila u Sortie Shisa baru u Zvorniku od 20 sati.

 

U nastavku prenosimo tekst koji je objavljen prilikom prezentacije prvog promo singla Adnana Čelebije i nekoliko izvedbi:

Tuzlacima bi bilo suvišno predstavljati lik i djelo Adnana Čelebije, sugrađanina koji je već dugi niz godina glavni krivac najboljih zabava u gradu ali i van njega. Gotovo da ne postoji ozbiljniji ugostiteljski objekat u kojem “Čelebija” svojim karakterističnim glasom i načinom pjevanja nije dovodio atmosferu do usijanja. Iako je iza njega dugi niz bavljenja muzikom i veliki broj nastupa koje će sigurno pamtiti do kraja života, ipak 2013. godina će biti zabilježena kao godina u kojoj je naš “Čelebija” snimio i svoj prvi sing prvijenac, a radi se o pjesmi, simboličnog naziva “Dobro Veče“. Veliki broj poveznica Adnanovog prvijenca na najpopularnijoj društvenoj mreži, opisi istih i komenteri sličnog su sadržaja: Svi su oduševljeni prvom pjesmom našeg sugrađanina. “Nakon toliko godina sviranja, došlo je vrijeme da izbacim i svoj prvijenac, sigurno da je to veliki korak u nastavku karijere, obzirom da već u planu imam i snimanje nekih novih pjesama. Posebno me raduje činjenica da su reakcije izuzetno pozitivne. U narednom periodu, odnosno do ljeta, trebao bih početi svirati sa bandom i na taj način nastupe podići na jedan viši, bolji i kvalitetniji nivo” Za Tuzlanski.ba rekao je Adnan Čelebija.

| Preuzeto saTuzlanski.ba

Zvornicki.ba

Adnana Čelebija priređuje nezaboravan provod u Sortie Shisha baru petak veče od 20 sati
Najbolji prostor vas očekuje, petak veče

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *