Pomalo bizarna situacija dogodila se prethodnog dana u Milićima, kada je automobil udario pješak, a nakon toga vozač izlazi iz auta i dodatno izudara povrijeđenog pješaka. Da situacija bude bizarnija policija radi na dokumentovanju prekršaja, šro su i potvrdili iz Policijske uprave Zvornik.

Automobilom udario pješaka, potom izašao iz auta i namlatio oštećenog, a Tužilaštvo ga tereti za prekršaj
FOTO: Ilustracija

Odgovornost za klasifikaciju počinjenog djela je u nadležnosti Tužilaštva koje izdaje uputstvo za operativni rad na terenu policijskim službenicima. Zamislite situaciju da vas neko udari automobilom, a potom izađe iz auta i nalupa vas jer mu se niste izvinuli što vas je udario, a onda Tužilac odredi da plati 50 KM prekršajne kazne. Još jedna bizarna situacija u ovom društvu i sistemu ispunjeno anomalijama. Iz Policisjke uprave Zvornik su o navedenom slučaju saopštili:

Policijskoj stanici Milići, 3.6.2020. godine, prijavljeno je da je u ulici Takovska, opština Milići, D.Ž. iz Milića, upravljajući putničkim automobilom marke „audi”, udario O.S. iz Milića, nakon čega je izašao iz vozila i fizički napao oštećenog, a zatim se udaljio sa lica mjesta.

Povrijeđenom licu je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Milići. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Milići koji su pronašli D.Ž. i istog lišili slobode.

U toku je rad na dokumentovanju prekršaja.

(PU Zvornik)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *