Autoservis Mahmutović savremeni je servis za automobile u vlasništvu braće Mahmutović i spada među vodeće na teritoriju grada Zvornik. Vrijeme pandemije zbog korona virusa prošlo je, a ovo ljeto je ličilo na ono iz 2019.godine.

Autoservis "Mahmutović" pruža maksimalan kvalitet usluga da bi imao zadovoljne mušterije (FOTO)
Rešad u akciji

Prema riječima Rešada Mahmutovića :Ovih mjeseci zbog završetka pandemije ljeto je ličilo na ono iz 2019.godine. Pored svega, našim mušterijama smo pružili maksimalan kvalitet usluga i potrudili se da budu zadovoljni, kaže Rešad uz iskren osmijeh.

O radu ovog servisa pisali smo i ranije u kojima smo predstavili Rešada i Ramu Mahmutović, vrhunske automehaničare koji dolaze iz porodice koja se tradicionalno bavi automehanikom. Svoj zanat su stekli u Tehničko-školskom centru u Karakaju, a još za vrijeme školovanja osvajali su nagrade za najbolje učenike iz oblasti mehanike. Ovo ljeto braći Rešadu i Rami pridružio se u potpunosti i treći brat Zajim.

Autoservis "Mahmutović" i u vremenu pandemije zadržao kvalitet usluge i zadovoljne mušterije
Ispoštovane sve mjere sigurnosti

Još za vrijeme obavljanja prakse braća Mahmutović su dobijali ponude za zaposlenje u najboljim autoservisima Zvornika. U njima su stekli praktično znanje i nakon nekoliko godina rada za druge, prošle godine su pokrenuli sopstveni privatni posao “Autoservis Mahmutović”.

Jedan od mušterija je u neformalnom razgovoru rekao da misli da je brz uspon Autoservisa Mahmutović u tome što oni (braća Mahmutović) jako vole narod s kojim rade i koji im dolazi, vole druženje, šalu, ali i povjerenje, pored toga može se i bez većih problema ustvrditi da i njih voli narod.

Autoservis "Mahmutović" i u vremenu pandemije zadržao kvalitet usluge i zadovoljne mušterije

U objektu autoservisa “Mahmutović” izdvajamo samo dio ponude:

– kompletnu mehaniku
– dijagnostiku Vašeg vozila
– remont motora i menjača
– zamjenu ulja i filtera
– provjeru tečnosti ( antifriz, koč. tečnost, ulje u menjaču)
– čišćenje dizni, klapne i AGR ventila
– veliki servis ( zamjena svih kaiševa, španera i vodene pumpe)
– i mnoge, mnoge druge poslove

Kontak telefoni:
– 066 / 788 – 548

– 065 / 958 – 788

Rade servis za sve vrste automobila!

Autoservis "Mahmutović" i u vremenu pandemije zadržao kvalitet usluge i zadovoljne mušterije
Ramo Mahmutović

Našim čitaocima prenosimo i podatak, da svi članovi naše redakcije svoje četverotočkaše upravo održavaju u ovom servisu, i pozivamo sve Vas da dođete i uvjerite se u kvalitet, profesionalnosti i ljudskost zaposlenih u ovom servisu.

(Zvornicki.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *