Autor najnovijih hitova Grand produkcije Zvorničanka Nevena Stjepanović (VIDEO)

Nikolina Stjepanović iz zvorničkog naselja Roćević autor je posljednjeg hita “Grand” produkcije pod naziovm “Kolekcionar” u izvedbi mlade zvijede Daniela Trencovskog. Ova mlada i uspješna žena piše pjesme nadahnute ljubavlju, ljudskom prirodom i svakodnevnim životom. Novi hit “Kolekcionar” brzo je pobrao simpatije u svim zemljama bivše Jugoslavije, a posebne simpatije pobrao je kvalitetan tekst ove pjesme koje su djelo Nikoline Stjepanović. Odličan tekst uz vrhunsku muziku koju je prilagodio i skladao Merhad Muračević najbolji su recept za odličnu pjesmu koja će trajati dugo.

Nikolina je u Zvornik stigla kao beba sredinom 1992.godine, osnovnu školu završava u Kozluku, a onda sa porodicom seli za Loznicu, ali srednju školu završava ipak u Zvorniku. Povezanost Nikoline i Zvornika se ne završava sa srednjom školom, njena ljubav života, njen suprug trajno je veže za ovaj grad i mjesto Roćević. Mladi bračni par Stjepanović duži niz godina vodi različtie privatne poslove iz oblasti hrane do građevinarstva i sve to sa dosta uspjeha.

Život pored rijeke Drine mnogima je inspiracija za pisanje vrhunskih književnih djela, priča i pjesmi. Kvalitet pjesmi autorke Nevene Stjepanović najbolje se vidjeo nakon emitovanja novog hita “Grand” produkcije.

Autor teksta: Nikolina Stjepanović
Autor muzike :Merhad Muračević
Pesmu je izveo Daniel Trencovski

1 thought on “Autor najnovijih hitova Grand produkcije Zvorničanka Nikolina Stjepanović (VIDEO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *