Prošlo je 18 mjeseci od kako je otvorena autoškola Quattro u Zvorniku, a otvorili su je Rahmo Memišević i njegov sestrić Elmir Hodžić.

 

Autoškola Quattro Zvornik nudi kvalitetnu obuku za buduće vozače

Na ovaj potez su se odlučili poslije ispitivanja tržišta, iskustva u radu za druge i zarađenog novca na teškim poslovima u Evropskoj Uniji.

Poslije šest mjeseci rada ove autoškole planirnai ciljevi su ostvareni. Broj kandidata se povećava iz mjeseca u mjesec i prema riječima Elmira Hodžića postavljeni su novi ciljevi koji će u skorije vrijeme početi planski da se ostvaruju. Uskoro bi trebalo doći do realizacije nabavke teretnog vozila za polaganja “C” kategorije.Autoškola Quattro Zvornik nudi kvalitetnu obuku za buduće vozače
Rahmo Memišević i Elmir Hodžić

Prvom prilikom polagat ćemo za licencu instruktura za kategorije C D i E, to nije kratak proces, ali potrudit ćemo se da to realizujemo u rekordnom roku, kako bi se naša ponuda za buduće kandidate upotpunila.

Mnogobrojni kandidati koji su prošli kroz ovu školu danas su uspješni vozači. Jedan od njih je i vozač osamnaestogodišnji Anel Salihlović iz Križevića koji je vozačku dozvolu dobio poslije prvog izlaska na polaganje pred komisjom. Anel Salihović je istakao svoje zadovoljstvo pruženim uslagama koje je imao u svojoj obuci kroz autoškolu Quattro.

Autoškola Quattro Zvornik nudi kvalitetnu obuku za buduće vozače
Anel Salihović poslije uspješne obuke već vozi bez problema

Sve je bilo bolje od očekivanog. Od prvog dana pa do polaganja, instruktori su bili stalno na raspolaganju za svaku nedoumicu koju sam imao. Novi automobili zaista pružli su sav potreban komfor kako bih se osjećao opušteno i sigurno prilikom obuke, a kasnije i polaganja. Prezadovoljan sam dobijenim uslagama uovoj autškoli.

Prva među pripadnicama ljepšeg pola koja je položila u ovoj autoškoli je Smajlović Adila iz Zvornika, ističe kako je kroz obuku stekla neophodnu sigurnost za volanom.

Prije početka obuke, pokušavala sam malo naučit voziti uz bratovu pomoć kako bih naučila osnovne komande, ali sam bila nesigurna. Tek poslije kvalitetne teoretske obuke, i stručnih instrukcija dobijenih u ovoj autoškoli, oslobodila sam se pritiska i savladala osnove upravljanja automobilom. Sada vozim bez problema uz stečenu sgurnost nemam nikavog straha od vožnje na bilo koju relaciju.

Husref Jatić iz Kozluka prvi je kandidat auto škole Quattro koji je polagao, on je  pohvalio instruktore:

Odlično iskustvo, sve potrebno za obuku dobio sam na jednom mjestu, uz vrhunsku ljubaznost, susretljivost pripremljen sam da položim bezu većih problema, a tako je i bilo. Na prvom polaganju savladao sam sve zadatke i dobio iskrene čestitke od članova komisije. Svima koji žele polagati na novim i sigurnim automobilima uz stručne savjete iz vožnje od provjerenih ljudi preporučujem autoškolu Quattro.
Autoškola Quattro nudi obuku iz teoretske i praktične nastave, polaganje prve pomoći, kao i polaganje vozačkog ispita za automobile.

Portal Zvornicki.ba preporučuje budućim vozačima ovu autoškolu kako bi stekli neophodno iskustvo i obuku za uspješno polaganje vozačkog ispita.

Zvornicki.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *