Lice čiji su inicijali E.K, smješteno u školski karantin u Bijeljini, u vidno pijanom stanju vrijeđalo je policajce i pokušalo da napusti trenutno mjesto boravka.

5eae9979a99aa991267048

Policijskoj stanici Bijeljina dva juče je oko 15.10 časova prijavljeno da E.K. narušava javni red i mir i u vidno alkoholisanom stanju pokušava da napusti karantin u Osnovnoj školi “Vuk Karadžić”.

Prilikom dolaska policije ovo lice je odbilo da izvrši naređenje, već je nastavilo da vrijeđa policijskog službenika i vikom i galamom uznemirava ostale korisnike karantina.

Zatim je pokušalo je da se udalji pri čemu su ga policajci spriječili. Ovo lice odbilo je i alkotestiranje, navode iz Policijske uprave Bijeljina.

Nakon pokušaja da napusti karantin, lice E.K. je dobrovoljno otišlo u spavaonicu gdje je poslije 40 minuta počeo da se žali na povrede i tražio je medicinsku pomoć. Pregledano je u medicinskom centru gdje su mu konstatovane manje oguljotine, kao i da je pod dejstvom alkohola.

Iz policije su napomenuli da je ovo lice više puta do sada ispoljavalo nezadovoljstvo jer je smješteno u karantin, te mu je 29. aprila izrečeno policijsko upozorenje zbog odbijanja da postupi po rješenju nadležnog republičkog inspekcijskog organa o smještanju u karantin.

Policijska uprava Bijeljina je protiv E.K. dostavila izvještaj o prekršaju zbog ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija.

Iz policije su napomenuli da policijski službenici obezbjeđuju objekat karantina sa spoljašne strane i da ne borave u unutrašnjosti objekta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *