Nakon što je gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović bijeljinskoj policiji prijavio da mu je na privatnom automobilu pokidana registarska oznaka, oglasili su se iz Policijske uprave Bijeljina, odakle su istakli da je počinilac identifikovan.

Kako se navodi u saopštenju bijeljinske policije, policijski službenici Policijske stanice Bijeljina, danas su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, identifikovali lice S.L. iz Bijeljine kao izvršioca krivičnog djela ,,Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

“Policijska stanica Bijeljina istog dana od strane oštećenog lica iz Bijeljine zaprimila je prijavu, da je na njegovom putničkom automobilu oštećena registarska tablica od strane nepoznatog lica ili više njih. Po zaprimljenoj prijavi postupili su policijski službenici koji su izvršili uviđaj lica mjesta. O svemu je obavješteno Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini, kojem će nakon dokumentovanja predmeta biti dostavljen Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ,,Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“, istaknuto je iz bijeljinske policije.

Podsjetimo, nakon prijave Ljubiše Petrovića bijeljinski privrednik i vlasnik BP “Dragstes” Stevo Lazić završio je na saslušanju u PU Bijeljina. Tim povodom oglasio se i na Fejsbuku:

“26.04 2024 Ljubiša Petrović me prijavio policiji! Čovjek koji mi je dužan bruku para a koji me izbjegava na sve moguće načine! U skorijoj budućnosti očekujem da se pokrene saslušanje o njegovim (NE)djelima za vrlo kratko vrijeme! Poligraf za obojicu”, napisao je Lazić.

NoviGlas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *