Biser Bojane film koji ostavlja bez daha 2.3.i4.marta se prikazuje u ZvornikuBiser Bojane je film koji ostavlja bez daha, a 2. 3. i 4. marta  će se prikazivati u Zvorniku. Ovo je još jedan film proslavljenog umjetnika iz Crne Gore legendarnog Mime Karadžića. Portal Zvornicki.ba i Dom omladine Zvornik vam i ovaj put poklanjaju ulaznice za ovaj filmski hit koji je dobio odlične kritike od svih koji su ga pogledali.

Dovoljno je da našoj zvaničnoj facebook stranici lajkat post o ovom filmu i isti podijelite na svoj zid sa opcijom javno (like+share+public) čime automatski postajete učesnik nagradne igre u kojoj ćemo dodijeliti dva puta po dvije karte. Idealna prilika da sa voljenom osobom provedete romantične momente u Domu omladine Zvornik uživajući u ovom domaćem filmu

U nastavku pročitajte kratak uvod o tome šta vas to sve čeka u 90 minuta zabave filma Biser Bojane i pogledajte kratki trejler ovog filma.

Milan Karadžić je otkrio da dok je radio na scenariju promišljao da ovo bude film u žanru „torte“ – akcije protkane ljubavnom pričom i porodičnim problemima, na divnom mestu kao što je Ada Bojana.

U filmu glavne uloge tumače Andrija Miloševića, Mima Karadžić, Slaven Došlo i Vanja Nenadić.

Glavni junak ove romantične komedije je Đorđe Popović (Slaven Došlo), mladi ljekar iz Beograda, koji dobija anonimni poziv da upozna oca. U tom trenutku Đorđe veruje da mu je otac mrtav, ali ipak odlučuje da se upusti u potragu za sopstvenim identitetom. Odlazi u Crnu Goru gde upoznaje Lolu (Vanja Nenadić), mladu kajterku i ćerku policijskog inspektora, koja putuje na Adu Bojanu.

Nikola Popović (Mima Karadžić), nakon višegodišnje robije izlazi iz zatvora u Trstu i odlazi na kratko u Crnu Goru, po sakrivene dijamante, davno opljačkane u evropskim juvelirnicama. Nikolu očekuje „vruć“ doček policije i bivših partnera zainteresovanih za dijamante. Spreman je na sve, ali ne i na susret sa sinom nakon 25 godina.

Andrija Miloševic, jedan od glavnih junaka filma, rekao je danas da je njegova uloga na ivici karikature, nešto što bi moralo da bude opomena.

Prema njegovim rečima, taj „brehtovski momenat“ bi trebalo da ukaže na nešto loše u društvu i prenese poruku koju će pametan čovek shvatiti.

Glumac Mima Karadžić je rekao da su u filmu predivnom slikom spojeni Beograd, Trst i Ulcinj.

U filmu, koji će biti adaptiran i u televizijsku seriju, igraju i Mira Banjac, Hristina Popović, Mladen Nelević, Dubravka Drakić, Enver Petrovci, Miki Krstović, Mirko Vlahović, Emir Ćatović, Andrea Mugoša, Olivera Bacić, Momo Pićurić, Vojo Krivokapić, Dušan Kovačević, Ana Sakić, Marija Labudović…

zvornicki.ba

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *