Bivši fudbaleri FK '' Mladost'' Divič pomažu svoj klub i dok rade u inostranstvu

Fudbalski klub ”Mladost” jedna je od ljepših sportskih priča na prostoru Zvornika. Nakon što je klub ponovo aktiviran prije dvije godine, uprava, članovi, igrači, bivši igrači na razne načine se snalaze kako bi prikupili potrebna sredstva za takmičenje i rad.

Pozitivna priča dana iz Diviča došla je od bivšeg igrača kluba Semira Memiševića, on je jedan od bivših igrača koji se priključio akciji prodaje članskih karti i klupskih rekvizita kao što su auto-mirisi, privijesci…

O ovoj aktivnosti iz FK ”Mladost” saopštili:

Ova priča se odnosi na našeg bivšeg suigrača kluba Semira Memiševića , naime Semir je prepoznao borbenost i zalaganje našeg kluba i sam je izrazio želju da pomogne svome bivšem klubu za koji je igrao nekoliko sezona. Naš Semir je uzeo pre par nedelja određen broj članskih kartica i mirisa kako bi pokušao nekome da ponudi , proda da bi pomogao svome klubu.

Danas je naš Semir došao sa osmjehom na licu i donio novac od prodaje članskih kartica i mirisa i uručio ga blagajniku FK Mladost Divič.
Da bi netko pokazao da je dobar netreba mu puno lijep gest može da nas čini sretnim sve kao što je to uradio Semir.

Fudbalski klub Mladost Divič ovom prilikom se zahvaljuje našem Semiru ali i svima onima koji su podržali njega i našu akciju da bi zajedno došli do zajedničkog cilja a to je da se pomogne prodaja članskih kartica i mirisa kao i privjesaka i da se pruži podrška našem timu .Još jednom hvala vam svima.

Jednom Mladost uvjek Mladost!!

Fudbaleri ”Mladosti” danas završavaju takmičarsku sezonu gostovanjem ekipi Radničkog u Karakaju. Iz ”Mladosti” pozivaju sve bivše igrače, simpatizere i članove da kupe članske karte zakupe banere na stadionu i na taj način doprinesu kvalitetnijem učešću Kluba za narednu sezonu u Područnoj ligi Birač i krenu u borbu za viši rang.

Privijesci i auto mirisi sa grbom FK Mladost Divič mogu se po simboličnim cijenama kupiti u prostorijama restorana Burun na Diviču, kao i članske karte koje za ovu godinu koštaju simboličnih 20 KM.

Ukoliko nemate prilike doći na Divič sve ovo možete poručiti i putem facebook stranice FK Mladost Divič klikom OVDJE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *