Spriječeno samoubistvo u Šekovićima zahvaljujući odgovornom policajcu
Policijski službenici Policijske stanice Bratunac, lišili su slobode lice N.G. (1989) iz Bratunca, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Naime, obavljajući redovne poslove i zadatke, policijski službenici PS Bratunac su 04.07.2017. godine, oko 02,20 časova, u ulici Svetog Save u Bratuncu, zaustavili i kontrolisali putnički automobil marke „Audi“, koji nije imao registarskih oznaka, u kojem su se nalazila lica N.G. (1989) iz Bratunca na mjestu vozača i lice M.M. (1990) iz Bratunca, na mjestu suvozača. Izvršenim pregledom vozila, utvrđeno je da se u istom nalazi providna plastična kutija u kojoj se nalazi biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

Policijski službenici su na osnovu naredbe Osnovnog suda Srebrenica i saglasnosti dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, istog dana, u ulici Svetog Save, opština Bratunac, izvršili pretres stana kao i vozila, koje koristi N.G. (1989) iz Bratunca. Prilikom pretresa, u putničkom automobilu pronađeno je i privremeno oduzeto ukupno 5,1 gram zelene biljne materije koja asocira na opojnu drogu marihuanu i pakovanje papira za motanje sa 33 listića papira. U stanu koji koristi lice N.G. pronađen je i privremeno oduzet jedan gasni pištolj.
Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo „Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“ N.G. je lišen slobode i izvršena je kriminalistička obrada.

O svim okolnostima upoznat je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio preduzimanje svih mjera i radnji u cilju dokumentovanja navedenog krivičnog djela – zvanično je saopštenje iz CJB Zvornik.

(Zvornički.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *