Brza cesta Bijeljina – Zvornik – Sokolac tema sastanka u Palati Republike

Izgradnja brze ceste Bijeljina – Zvornik – Sokolac bila je tema sastanka održanog sa Predsednikom Republike Srpske i predstavnicima kineske kompanije „Šadong“ danas u Banja Luci na kome je prisustvovao i gradonačelnik Zvornika Bojan Ivanović.

Dužina brze ceste je oko 160 km, a u narednom periodu biće određena trasa puta, a sve lokalne zajednice kroz koje će prolaziti cesta, biće u obavezi da daju svoj doprinos.

Brza cesta Bijeljina – Zvornik – Sokolac tema sastanka u Palati Republike

„Gradska uprava grada Zvornik maksimalno će se angažovati kako bi u što skorije vrijeme bila utvrđena konačna trasa puta kroz područje Zvornika, ali i da se riješe svi imovinski odnosi. Dugujemo veliku zahvalnost predsjedniku Republike Srpske, gospodinu Dodiku, Vladi Republike Srpske, koji su organizovali ovaj sastanak,“ rekao je gradonačelnik Ivanović.

Realizacijom ovog projekta, kao i projekta brze ceste Šabac – Loznica i autoputa Šabac -Beograd, Zvornik će biti grad na raskrsnici puteva, povezan modernim saobraćajnicama sa centrima u regiji, koje trebaju doprinijeti daljem njegovom privrednom razvoju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *