ČESTITKA DIREKTORA „ALUMINE“ ZORANA STEVANOVIĆA PRED PREDSTOJEĆE PRAZNIKE – 1. MAJ I VASKRS

Direktor kompanije „Alumina“ Zoran Stevanović uputio je čestitku zaposlenima u fabrici pred predstojeće praznike – 1. maj i Vaskrs.

U ime rukovodstva „Alumine“, kao i u svoje lično ime, zaposlenima u fabrici želim da čestitam Međunarodni praznik rada – 1. maj sa željom da ga provedu u dobrom zdravlju i raspoloženju.

Briga o našim radnicima, njihovom standardu i jačanje materijalnog položaja, je jedan od naših prioritetnih zadataka, što se ogleda kroz redovnost isplate plata, regresa i drugih prinadležnosti koje su dogovorene sa predstavnicima fabričkog sindikata.

Uprkos planetarnoj krizi i negativnim trendovima u svjetskoj ekonomiji, nastavljamo da razvijamo našu fabriku, da dodatno proširujemo vlastite kapacitete, posebno u onom dijelu proizvodnje, koja, smatramo, može osigurati sigurniju i bolju budućnost za fabriku i radnike.

Istovremeno, koristim priliku da radnicima kompanije čestitam i predstojeći Vaskrs, da ga dočekate i provedete u radosti i miru, u krugu svojih najdražih i porodičnoj sreći.

Treba da nastojimo da, u duhu vaskršnjih praznika, razvijamo međusobne odnose uzajamnog poštovanja i da zajedničkim snagama radimo na blagostanju kako svojih porodica i najbližih, tako i na dobrobit naše zajedničke kuće koja se zove „Alumina“.

Radnicima, koji će u dane predostojećih praznika biti na svojim radnim mjestima, želim bezbjedno i uspješno izvršavanje radnih zadataka.
Još jednom, svim radnicima „Alumine“ čestitam nastupajuće praznike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *