Prema sopštenju dostavljenog medijima  policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik, identifikovali su i pronašli lice F.H. (1974) iz Sapne, osumnjičenog da je oštetio putnički automobil koji je bio parkiran na parking prostoru u ulici  Braće Jugovića, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu.

Četredesetotrogišnji Sapnjak udario automobili na parkingu i zatim pobjegao
FOTO: Ilustracija
Posebno je iznenađujuće kako je osumnjičeni iako svjestan onog što je uradio, nastavio voziti i pobjeći sa lica mjesta. Dobrim radom saobraćajne policije brzo je pronađen  osumnjičeni koji se već nalazio u drugom dijelu Zvornika u drugoj opštini.

U nastavku pristiglo saopštenje prenosimo u potpunosti:

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik, operativnim radom na terenu identifikovali su i pronašli lice F.H. (1974) iz Sapne, osumnjičenog da je oštetio putnički automobil koji je bio parkiran na parking prostoru u ulici Braće Jugovića, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu.

Naime, Policijskoj stanici Zvornik, 30.05.2017. godine, prijavljeno je oštećenje putničkog motornog vozila marke „Peugeot“, od strane nepoznatog izvršioca, koji se nakon toga udaljio sa lica mjesta.
Policijski službenici su preduzimajući mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog događaja i pronalaska počinioca, operativnim radom pronašli i identifikovali lice F.H. za koje postoje osnovi sumnje da je oštetio parkiran putnički automobil, na kome je tom prilikom nastala materijalna šteta. Licu F.H. je uručen prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja propisanog Zakonom o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Zvornicki.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *