Do petka će trajati akcija pojačane kontrole saobraćaja na području Policijske uprave Zvornik, a naglasak ove akcije biće na nepropisno parkiranje. Preporučujemo da ovih dana vodite računa o mjestu parkiranja u cijeloj zvorničkoj čaršiji. Iz Policijske uprave Zvornik su o akciji koja počinje danas saopštili:

Danas počinje pojačana kontrola parkigna na području Zvornika i okoline, akcija traje do petka

U cilju poboljšanja stanja u oblasti bezbjednosti saobraćaja, na području Policijske uprave Zvornik će se od 2.6. do 5.6.2020. godine, sprovoditi regionalna akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, sa akcentom na nepropisno zaustavljanje i parkiranje motornih vozila.

U toku proteklih pet mjeseci 2020. godine, na području Policijske uprave Zvornik je evidentirano 760 prekršaja u vezi nepropisnog parkiranja vozila.

Danas počinje pojačana kontrola parkigna na području Zvornika i okoline, akcija traje do petka

Policijska uprava Zvornik apeluje na sve građane da se pridržavaju odredbi Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, kako bi vlastitu bezbjednost i bezbjednost drugih građana podigli na što veći nivo, saopšteno je jutros iz Policijske uprave Zvornik.

(Zvornicki.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *