Poreski obveznici prijavljeni tužilaštvu zbog utaje 5,5 miliona KM

U noći iza nas nekad oko ponoći prijavljeno je od strane nepoznatog počinioca da je u jednom ugostiteljskom objektu na području Zvornika postavljena bomba. Od strane pripadnika Policijske uprave izvršen je protiv diverzioni pregled i ustanovljeno da se radi o lažnoj prijavi. Pripadnicima Policijske uprave Zvornik u ovoj intervenciji pomagali su i pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Zvornik.

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su dvije intervencije u posljednja dvadeset i četiri sata i to jednu tehničku – nakon dojave o postaveljenoj bombi u ugostiteljskom objektu u Zvorniku, a drugu na gašenju električnog brojila u mesari u Zvorniku, potvrđeno je jutros iz PVJ Zvornik.

Do ponoći prethodnog dana na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, nije bilo evidentiranih krivičnih djela, narušavanja javnog reda i mira niti saobraćajnih nezgoda.

Prema nezvaničnim informacijama prijavljena je lažna bomba u jednom od zvorničkih ugostiteljskih objekata u centru Zvornika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *