Doktorica Snežana Milošević – Specijalista pedijatrije, novo pojačanje za Pedijatrijsku službu JZU Doma zdravlja Zvornik

Pedijatrijska služba Doma zdravlja Zvornik osnažena je za specijalistu pedijatrije, doktoricu Snežanu Milošević koja se prethodnih dana vratila sa specijalističkih studija. Povratkom pomenute doktorice stekli su se uslovi za formiranje još jednog pedijatrijskog tima i registraciju naših najmlađih sugrađana, saopšteno je danas iz JZU Dom zdravlja Zvornik.

U saopštenju se dalje navodi:

Doktorica Snežana Milošević, po završetku srednje medicinske škole u Beogradu, upisuje Medicinski fakultet na Univerzitetu u Tuzli koji je završila 2013.godine. Nakon petogodišnjeg rada u službi porodične medicine JZU Dom zdravlja Zvornik, dobija specijalizaciju iz oblasti pedijatrije pri Medicinskom fakultetu u Foči.

Specijalistički staž je provela u JZU Opšta bolnica Zvornik, Univerzitetskoj bolnici u Foči i Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije „dr Vukan Čupić“ u Beogradu. Početkom tekućeg mjeseca položila je specijalistički ispit i vratila se u matičnu ustanovu.

Doktoricu Milošević krase strpljenje, izuzetne komunikacijske vještine i spremnost za pomaganje. Svjesna značaja povjerenja između ljekara i pacijenta, odnosno njihovih porodica, ističe da je spremna da uvijek bude dostupna i na usluzi malim sugrađanima i njihovim roditeljima.

Pozivamo roditelje da svoju djecu registruju u novi pedijatrijski tim ubjeđeni da će biti zadovoljni kvalitetom zdravstvene zaštite.
Doktorici Snežani Milošević želimo sreću u daljem radu, saopšteno je iz JZU Dom zdravlja Zvornik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *