Predstava će se odigrati u petak, 23. juna 2017. godine sa početkom u 19:30h, u velikoj sali Doma omladine u Zvornku. Cijena ulaznica 3 KM, a iste možete nabaviti na blagajni Doma omladine.
predstava Dom omladine

Kroz predstavu se provlači mnoštvo tema – snovi malog čovjeka, zabranjena ljubav, iskupljenje i „promjena od petokrake ka krstu“.

Radnja se događa 1968. čudesne godine u vremenu ideološke ostrašćenosti, ali i velikih preokreta, studentskih protesta, hipi pokreta… Bez obzira što se dešava u jednom zabitom selu, sve se to prolama kroz priču.

Naime u predstavi stari Maksim Obad odlučuje da uprkos volji porodice i prilikama u zemlji podigne spomenik sa ogromnim krstom na grobu, ali kada odu da pogledaju spomenik, porodica Obad primjećuje nešto čudno u vezi sa njim.
Petrašin, najmlađi iz porodice, u vezi je sa djevojkom iz porodice Cvrkota, a te dvije familije su dvije decenije u svađi i ne pričaju jedni sa drugima. Na jedan komičan način, ovdje je urađen poznati zaplet iz Verone (Romeo i Julija).

Dom omladine Zvornik i portal Zvornicki.ba poklanjaju vam tri puta po dvije karte. Dovoljno je da na zvaničnoj facebook  stranici portala u komentar ovog posta upišete ime osobe sa kojom bi posjetili ovu pozorišnu predstavu kako bi stekli mogućnost dobijanja ulaznica.

Šest najbržih dobija ulaznice besplatno.

(Zvornički.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *