Dosadilo vam je igrati popularnu igricu FIFA-u s Realom, Cityjem i PSG-om? Od sada možete igrati i sa bh. ekipama (VIDEO)

EA FC 24 (bivša FIFA) je, bez ikakve sumnje, najpopularnija nogometna simulacija koja postoji, a milioni ljudi je igraju širom svijeta.
Ukoliko vam je dosadilo igranje videoigrice EA FC 24 s Realom, Cityjem, PSG-om i ostalim evropskim velikanima, a želite umjesto Kyliana Mbappea zabijati golove prijateljima s Sulejmanom Krpićem, Ajdinom Hasićem ili Nemanjom Bilbijom, to od sada i možete.

Naime, Bosanac Faruk koji živi u Sjedinjenim Američkim Državama je napravio patch za EA FC 24 u kojem je dodao sve klubove Wwin lige Bosne i Hercegovine.

Tako možete igrati naše prvenstvo i Kup sa bilo kojom od 12 ekipa koje nastupaju u elitnom rangu bh. nogometa.

Faruk je uložio sate i sate truda kako bi napravio najbolji mogući patch u kojem možete pronaći autentične sastave, trenere, stadione, dresove, taktike ekipa… a vrijedi istaći i da komentatori izgovaraju imena gradova i stadiona na kojima se utakmice igraju.

Napravio je više od 500 nogometaša koje je pokušao napraviti fizički što sličnijim onima u stvarnom životu, a ono što je posebno zanimljivo je da od sada možete igrati i sa nogometnom reprezentacijom Bosne i Hercegovine.

Više informacija možete pogledati na njegovoj stranici gdje također možete i skinuti patch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *