Dragutinović pogodio prvijenac u Super ligi, ove nedjelje gostovanje u Šapcu kod “Mačve”

0
FOTO: Trenutak kada Dragutinović postiže gol za tim FK Novi Pazar

Nemanja Dragutinović postigao je svoj prvijenac u dresu FK Novi Pazar u četvrom kolu Super lige Srbije u susretu protiv tima FK “Javor”. Gol Dragutinovića za poravnjanje u prvom poluvremenu vratio je utakmicu u Novom Pazaru na početak. Pogledajte pogodak u videozapisu ispod:

Nakon velikog broja propuštenih prilika u drugom poluvremenu za ekipu Novog pazara usljedila je kazna i pogodak u sudijskoj nadoknadi.  Nakon četiri kola tim iz Novog Pazara ima tri boda i ove nedjelje gostuje u Šapcu kod tima FK “Mačva”.

Dragutinović je za portal Zvornički ba kratko  prokomentarisao svoj prvijenac, utakmicu protiv Javora i predstojeću protiv Mačve u Šapcu:

Lijep je osjećaj postići gol prvijenac u Super ligi Srbije, ali bih daleko više volio da smo pobijedili i upisali tri boda, nego upisani gol na mom kontu. Iskreno, u nastavku prvenstva se nadam  da ću nastaviti sa dobrim igrama u mom timu i doprinijeti mu da osvoji što veći broj bodova u narednim kolima. Pobjede su primarni cilj, a ukoliko postignem koji gol time još bolje, rekao je Dragutinović.

Nemanja Dragutinović (plavi dres)

U Šapcu je okršaj timova kojima je prije početka sezone predviđena borba za opstanak, prema pruženom na terenu u prva četiri kola, obje ekipe zaslužuju sredinu tabele, a ko će prije ka sredini tabele saznat će se već u nedjelju.

VIŠE SA WEBA

loading...

VIŠE SA WEBA

loading...