Drina svoje pripreme provodi prema planu i zamislima trenera Ace Kostića. U srijedu je Drina testirana od tima Trnovice, a rezultat na kraju glasio je 2:0 u korist Drine.

Drina danas nastupa na fudbalskom turniru u Tojšićima
FOTO: Arhiv

Na ovoj testnoj utakmici nastupilo je svih 20 fudbalera koje Kostić ima na raspolaganju i sve tri golmana. Golove su postigli Stupar i Jokić.
u srijedu na utakmici predstavljen je i novi golman Vicić Jovan koji je pristigao iz Crvene Zvezde i predstavljat će istinsko pojačanje u predstojećoj sezoni. Podsjećamo da je prije Vicića u klub stigao i Slađan Stupar koji je pravo osvježenje i pojačanje te suštinska suprotnost od većine ranijih “pojačanja” koja su se mjenjala kao na filmskoj traci u Zvorniku.

Pripremne utakmice nastavljaju se danas i sutra. Drina nastupa na fudbalskom turniru u mjestu Tojšići u Kalesiji. Pored Drine na turniru nastupaju timovi Budućnosti iz Banovića, Sloge iz Tojšića i novog federalnog prvoligaša Slavena iz Živinica.

Turnir će se odigrati ovog vikenda, 29. i 30.jula na stadionu Ada u Tojšićima igra se tradicionalni Slogin turnir na kojem će učestvovati pored domaćina i FK Drina Zvornik, FK Slaven Živinice, FK Budućnost Banovići.

U subotu od 16:00 sati snage će odmjeriti domaćin Sloga i Budućnost Banovići, a od 18:00 sati FK Drina i FK Slaven Živinice.

Dobar rezultat sa ovog turnira uz ranije osvojeni trofej iz Vlasnice bio bi lijepa uvertira pred dugonajavljivanu i očekvianu Skupštinu FK Drine Zvornik.

(Zvornicki.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *