Drina lagano nadolazi, juče odnijela Bežaniju u StanišićuFudbalski klub “Drina” Zvornik je u fazi priprema i juče su igrali prvu ozbiljniju testnu utakmicu protiv srbijanskog drugoligaša FK “Bežanija” iz Beograda. U utakmici na umjetnom terenu etno sela “Stanišić” naš klub je cijelu utakmicu dominirao i zasluženo upisao pobjedu protiv protivnika po mjeri.

Golove za naš klub su postigli Jokić i Stefanov, a poraz je ublažio Milošević (inače sin Save Miloševića).

Drina se ove godine priprema u tišini i lagano nadolazi kroz ozbiljan trenažni proces. Predsjednik FK “Drina” Jelenko Vasić sa novim menadžmentom, problemima u klubu je pristupio sistematski i ništa se ne prepušta slučaju.

Uskoro možemo očekivati i prve rezultate rada Vasića i nove uprave.Stručni štab i igrači moraju u međuvremenu draditi svoj posao i pripremiti se što bolje za nastavak prvenstva.

Svim ljubiteljima fudbala u gradu na Drini poznata je činjenica da naš klub i sredina nikada nisu imali problema sa nedovoljno “talentovanom” generacijom ili nedostatkom domaćih kvalitetnih igrača.

Nadamo se da će predsjednik Vasić i nova uprava uspjeti rješiti probleme u klubu i oko kluba koji nisu sportske prirode, kako bi sportski rezultati napokon došli u naš grad kako to i zaslužujemo.

Drina lagano nadolazi, juče odnijela Bežaniju u Stanišiću
Zvornicki hram fudbala

(zvornicki.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *