Drina Zvornik najbolja na turniru u Vlasenici
Poslije dva dana priprema prvi ispit i prvi trofej ove sezone

Fudbalski klub Vlasenica još jednom je uspješno organizovao šesti po redu Memorijalni turnir “Milivoje Mišo Savić”. FK “Vlasenica”. Ove godine na turniru su se pojavile tri ekipe i to domaćin turnira FK Vlasenica, Napredak Donji Šepak i ovogodišnji pobjednik turnira Drina Zvornik.

Drina Zvornik najbolja na turniru u Vlasenici

Drina Zvornik je u dvije utakmice prikazala solidnu igru,a fudbaleri su na “svježinu” pružili dobru igru i zasluženo osvojili prvi trofej ove godine.
U prvo utakmici turnira odigran je susret između Drine i Napretka prikazan je kvalitetan fudbal. Iako je Drina bila oslabljena neigranjem kapitena Kikića i iskusnog Vasiljevića upisana je pobjeda protiv novog prvoligaša RS-a, drugog zvornickog kluba u ovom rangu takmicenja.

Drina Zvornik najbolja na turniru u Vlasenici
Duel zvorničkih prvoligaša

Pobjeda nad timom Šepka je veća i time što su u ovom timu igrali zvornicki klinci koje je na ovom turniru kapitenski predvodio iskusni Ćulum. Gol koji je donio pobjedu u prvom kolu turnira u Vlasenici postigao je Njegoš Matić.

Drina Zvornik najbolja na turniru u Vlasenici
Prvi trofej u kapitenskom debiju za Ćuluma

Protiv Vlasenice je bila utakmica sa dosta atraktivnih poteza i manje pritiska. Meč je završen bez rezultatom 1:1, a u ovoj utakmici za tim Drine strijelac je bio Nemanja Dragutinović.

Tim Napretka savladao je domaćine u poslednjoj utakmice današnjeg turnira rezultatom 2:0 što je bilo dovoljno da se tim iz Šepka nađe na drugom mjestu. Rezultat bi bio i sa većom razlikom u korist ekipe iz Zvornika da na golu nije bio sjajni Dalibor Drakulić, pouzdani cuvar mreže kluba iz Vlasenice.Drina Zvornik najbolja na turniru u Vlasenici
Dalibor Drakulić je najbolji golman turnira

Oragnizator se zahvaljuje svim dobrim ljudima koji su pomogli organizaciju turnira, svim sponzorima, sudijama, sredstvima medija, a posebno porodici pokojnog Savića.

Pobjednik ovogodišnjeg turnira je ekipa FK “Drine” iz Zvornika, drugo mjesto pripalo je ekipi FK”Napretka” iz Šepka, dok je treće mjesto zauzela ekipa FK “Vlasenice”. Najbolji mladi golman je Dalibor Drakulić iz FK “Vlasenice”.

Zahvaljujemo se svim učesnicima turnira i vidimo se sledeće godine ponovo u Vlasenici.

Zvornicki.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *