Poslije dugo vremena u prvom timu Drine iz Zvornika našao se velik broj mladih fudbalera koji su prošli kompletne omladinske selekcije Drine. Ovaj potez se odmah isplatio i ubilježena je jedna od najvećih pobjeda Drine u ovoj godini.

Drinin podmlađeni tim rasturio Kozaru u Gradišci, tri gola Stevanovića
Tri gola u Gradišci Stevanovića

Drina je tim Kozare u Gradišci potukla do nogu rezultatom 4:0. Ono što posebno raduje jeste da su nosioci igre u ovoj utakmici bili upravo Drinini klinci koji su tek izašli ili izlaze iz omladinskih selekcija zvorničkog prvoligaša.
Mlade fudbalere u Gradišci predvodio je iskusni Ivanović poznatiji kao Španac koji je ulio dodatno samopouzadnje u mlade momke Drine. Fudbaleri iz Zvornika prvi gol postižu već u 18.minuti igre. Bio je to prvi gol na utakmici Bojana Stevanovića koji je napokon dobio pravu priliku.

Gostujući tim je do kraja poluvremena sacuvao razliku te je na odmor otišao imajući prednost od 1:0. U drugom poluvremenu umjesto Krstića u igru ulazi iskusni Ćulum koji dodatno uvezuje sredinu terena.

Drinin podmlađeni tim rasturio Kozaru u Gradišci, tri gola Stevanovića
FOTO: Arhiva

Uz iskusnog Ćuluma nas sredini terena, mladi fudbaleri Drine jednostavno su letijeli po terenu i svaku loptu osvajali i duel dobijali. U 68.minutu upornost Drininih klinaca se isplatila, a na 2:0 povećava Radović.

Do kraja utakmice nastavila se dominacija Drine. Majlović, Kostić, Musić, Stevanović, Dragutinović, igrali su kao da imaju 20 godina iskustva igre, a ne starosti. Pred sami kraj utkmice, tim Kozare “puca” što Drina koristi te Stevanović pogađa svoj prvi hettrik u ovoj sezoni i to golovima u 88.i90.minuti.
Drinin podmlađeni tim rasturio Kozaru u Gradišci, tri gola Stevanovića
Šef stručnog štaba Lazarević ponudio je napokon pravu priliku mladim fudbalerima, a koji su je u potpunosti iskoristili te obavezali Lazarevića da u narednom meču pred domaćom publikom izvede identičan sastav kao i u Gradišci kako bi se mladi drinski lavovi pokazali i dokazali na domaćem terenu protiv gostiju iz Janje u narednom kolu.

Zvornicki.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *