zlatiborKUPNa Zaltiboru je proteklog vikenda održan osmi po redu CHIN CHIN kupu za generacije uzrasta od  osam, devet, deset, jedanaest, dvanaest godina, trinaest godina. Drinini pjetlići uzrasta 2004.i 2005.godine nastupili su u konkurenciji svojih vršnjaka. Na turniru za 2005.godiše nastupilo je 32 tima, a Drinini omladinci zauzeli su četvrto mjesto. Generacija 2005.godište dobila je nagradu i za fer plej, a generacija 2004.godište našla se  među osam najboljih turnira.

Drinini pjetlići imali zapažen nastup na tradicionalnom Zlatibor kupuOvaj prestižni turnir imao je i svoje promotere koji su se pojavili i na samom kupu, među promoterima je i Matija Nastasić proslavljeni fudbaler koji je nastupao za mnoge evropske klupske velikane.

Ovaj nastup je veliki uspjeh jer su se roditelji odlučili izfinansirati većinu troškova pošto je klub bio u mogućnosti osigurati prevoz.

Svi prisutni su imali što i vidjeti od zvornickih mališana koji su lepršavom igrom redom dobijali utakmice sve do polufinala. Trener Goran Škiljević pripremio je momke koji su u jednom danu odigrali veći broj utakmica, a posebno su bili raspoloženi pjetlići 2005.godine, koji su na turniru savladali ekipe Kolašina, Radnički Valjevo i Jedinstvo UB, u polufinalu je od naših momaka bila bolja ekipa Podgorice. Pored lepršave igre naši dječaci su ponijeli i titulu za fer plej na turniru.

 

Pjetlići 2004.godišta iako nisu došli do samog kraja ostavili su jak utisak svojom igrom i zasluženo se našli među osam najboljih ekipa turnira.

Za genereaciju 2005.godište nastupili su:
Stevo Jokić, Ognjen Hajduković, Đorđe Burnjaković, Nikola Mićić, Stefan Conjić, Vasilije Gavrić, Đorđe Ristanović i Stefan Bašić.

Za generaciju 2004.godine nastupilii su

Lazar Kulić, Nikolaj Milić, Said Bajrić, Hamza Hadžiavdić, Nemanja Kostić, Vladimir Krsmanović, Ljubomir Tomić i Luka Riđošić.

Drinini pjetlići imali zapažen nastup na tradicionalnom Zlatibor kupu
Detalj sa Zlatibora

Portal Zvornicki.ba upućuje čestitke našim omladincima, trenerima, klubu, ali ponajviše roditeljima koji su uspjeli u ovako teškim vremenima izdvojiti novac za sportsko nadmetanje.

Zvornicki.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *